Continu verbeteren van jouw ervaring!

Bij lmxl werken we voortdurend jouw software. We maken aan nieuwe functionaliteiten en bereiden bestaande uit waar dat wenselijk is. Deze updates worden doorgevoerd middels releases.

Twee versies

Bij lmxl hebben wij continu twee versie van onze software draaien

  • De development versie

  • De productieversie

Hoewel minimaal zit er verschil tussen deze versies. Niet zozeer in functionaliteit, maar in tijd. In de development versie ontwikkelen wij continu aan nieuwe wensen. Met deze versie zit je altijd op de eerste rang! Heb je liever wat meer zekerheid, dan is onze productversie meer iets voor jou. Deze versie wordt niet dagelijks geupdate met nieuwe wensen. Maar eens per 4 weken.

Elke 4 weken nieuwe speeltjes, zonder omkijken

Enkel het verversen van de webpagina is genoeg! Zo blijf jij mooi up-to-date

Het mooie van dit alles is, jij hoeft hier niks voor te doen! Geen ingewikkelde updates of downloads, enkel en alleen je werk. Je ontvangt vanzelf een bericht wanneer je applicatie bijgewerkt is. Easy-peasy, kun je fijn bezig met de zaken waar je goed in bent!

Bekijk onze laatste release notes

Release notes

Release v2020.01

Op dinsdag 28 januari pakken we uit met een nieuwe versie van onze applicatie. Projecten…

Die constante verbeteringen lijkt mij wel wat, kan ik kiezen?

Zeker, je kunt ervoor kiezen om onze development versie te gebruiken. Je hebt dan steeds het nieuwste van het nieuwste. Maar je krijgt geen aankondiging van de aanpassingen. Het kan er allemaal dus zomaar ineens anders uit zien. Nog steed enthousiast? Neem dan contact op met ons en dan zetten we je over!

Doe mij maar continu verbeteringen