Op dinsdag 28 januari pakken we uit met een nieuwe versie van onze applicatie.

[Nieuw] Projecten

Met Projecten hebben we een nieuwe omgeving om een project vorm te geven. Beheer locaties en starttijden voor medewerkers. 

Deze functionaliteit zat eerst in Planning, waar we het nu uitgehaald hebben. De Planning wordt nu gevoed vanuit Projecten. Het toevoegen van tijden en locaties is verbeterd in een compleet nieuwe interface. We hebben ook gemaakt dat je functies kan toevoegen voor medewerkers. En deze koppelen aan starttijden en locaties.

[Nieuw] Selectie

Selecteer medewerkers voor projecten en geef ze een starttijd in Selectie.

Ook deze functionaliteit zat eerst in Planning, waar het nu ook uitgehaald is. Selectie wordt ook gevoed vanuit Projecten. 

Omdat we nu Projecten en Selectie hebben bestaat Planning nog enkel uit het toekennen van een locatie aan een medewerker. Je kunt dus geen locaties en medewerkers meer toevoegen in Planning.

Verbeteringen

  • De schermen sluiten beter op elkaar aan
  • Standaard een All Round locatie aanmaken bij het starten van een Project
  • Algemene prestaties verbeteringen, zodat we nog sneller nieuwe features live krijgen
  • En nog veel meer!

Zoals gebruikelijk hoef je niks te doen voor al dit nieuws, wij zorgen voor de update. Mocht je met vragen zitten of je software, stel ze en neem contact met ons op! Werkt iets niet naar behoren, meld het dan aan ons zodat we het kunnen oplossen.

Versie v2020.02 komt op 25 februari en we gaan hier een nieuwe interface maken voor Planning.

Tom

Tom